Caroline

Caroline

Manager

Caroline is de drijvende kracht achter Maisons Mirathons. Zij is geregistreerd verpleegkundige en gediplomeerd voetreflex(plus) masseuse. Tot 1 mei 2017 heeft zij in Breda de Voetreflex-massage praktijk Lampion gehad en daarna is zij in Frankrijk gaan wonen om Maison Mirathons verder vorm en inhoud geven.

René

Lieftallig assistent
René en Charleigh

René ondersteunt Caroline met het zwaardere werk, zoals de verbouwing en de administratie.

Charleigh

Ondeugd

Charleigh is een Labrador Retriever, geboren 21 september 2016, en houdt zich voornamelijk bezig met snuiven, vreten, slopen van dingen, en -op zn tijd- aanhankelijk zijn.


Charleigh
Iris

Iris

Boef

Iris is een Labrador Retriever, geboren voorjaar 2016, die sinds begin Juli 2017 bij ons is komen wonen en sindsdien niet alleen de beste vriend van Charleigh is geworden, maar ook partner-in-crime op gebieden zoals stoeien en het weghalen van schoenen en kleine plastic gebruiksvoorwerpen :)

Lori

Snoepie
Lori Lori

Lori is een teckel die geboren is in juni 2017 en nu denkt dat zij de baas is over de twee grote labradors. We spelen dat spelletje maar mee...

Kippen

Vrijheid Blijheid

Naast de honden zijn er ook nog tweevoeters op Mirathons, in de vorm van kippen en een krielhaan. Ze scharrelen heerlijk in hun riante kippenverblijf op Mirathons.


Kippen