Binnenkort!

De agenda voor cursussen op Maison Mirathons voor 2018 begint al aardig vol te lopen. Hou onze Facebook-pagina in de gaten voor het actuele nieuws.

Voor het actuele aanbod van cursussen die binnenkort op Mirathons plaatsvinden, kijk je op onze pagina op Sprituele Agenda. Wij vermelden al onze cursussen ook op de website Workshops in Frankrijk.

In het weekend van 15 tot 18 september 2017 hebben we een introductie van Mirathons gedaan aan een zestal (potentiële) cursusleiders, om vrijblijvend en geheel verzorgd kennis te maken met de ruimtes en de lokatie en om mee te denken over de verdere vormgeving. Daarmee kwam het project wel echt tot leven en kregen we veel energie en liefde terug!

Ben je zelf cursusleider en misschien geinteresseerd in het geven van een cursus in Frankrijk? Neem dan contact op met Caroline. Je kunt misschien afspreken dat je een paar dagen vrijblijvend en verzorgd onze gast bent, om er ter plekke eens verder over door te praten. Als referentie kunnen we je natuurlijk ook (eerst) in contact brengen met iemand die in het septemberweekend al geweest is.


Maisons Mirathons