Cursusruimte in Frankrijk bij Maison Mirathons

Eén van de belangrijkste activiteiten van Maison Mirathons is het organiseren van cursussen. En dan vooral cursussen die goed passen bij het karakter van de rust, ruimte, afzondering en spiritualiteit die je op Mirathons kunt ervaren. We combineren dat met verblijf, maaltijden en andere activiteiten in de buurt.

We hebben een intieme en sfeervolle cursusruimte beschikbaar in het deel van het huis dat al stamt uit 1648. Daar vind je een ruimte van circa 45m2 (ongeveer 8m x 5,5m) waarin een cursus voor 6-8 personen in alle rust kan plaatsvinden. Je leest er via het sub-menu meer over en je vindt daar ook foto's.

In het grote weiland, met uitzicht over het dal van de Saône, hebben we een grote multifunctionele tent beschikbaar, een zogenaamde StarTent. Deze tent is 5m hoog en heeft zes zijden van elk 6,5m, dus daarin is voldoende ruimte. Kijk via het sub-menu naar meer details over deze optie.

Op de eerste verdieping realiseren we vanaf het najaar van 2017 (dus beschikbaar in 2018) nog een grotere cursusruimte van zeker 70m2. Dit wordt een sfeervolle en multifunctionele ruimte waarin uiteenlopende activiteiten kunnen gaan plaatsvinden.

Dus kom een cursus geven of volgen, en kijk naar de mogelijkheden voor combinatie met verblijf en maaltijden!


Cursussen bij Mirathons