Enkele foto's van gastenkamer "Lampion" bij Maison Mirathons

De gastenkamer is gelegen op de eerste verdieping van het oudste deel van het huis (uit 1648). Er is een groot raam met uitzicht over het weiland en de vallei van de Saône. Er staat een twee-persoonsbed of twee een-persoonsbedden, al naar gelang de wensen. En er is wifi. Voor de douche maak je gebruik van de badkamer op dezelfde eerste verdieping.

Lampion

Gastenkamer Lampion

Card image cap

Gastenkamer Lampion

De gastenkamers bij Maison Mirathons

Als je op Mirathons een cursus volgt, dan hoort daar bij ons ook een prettig verblijf bij. We beschikken over in totaal vier gastenkamers, waarvan er 1 op de begane grond is (naast de cursusruimte daar) en drie op de eerste verdieping. Kijk via het submenu naar wat impressies en beschrijvingen.

Dus kom een cursus geven of volgen, en kijk naar de mogelijkheden voor combinatie met verblijf en maaltijden!

Recht tegenover Maison Mirathons hebben we ook een hele benedenverdieping van een vrijstaand huis te huur: huisje La Rose. Klik hier voor meer info en foto's!

Op 8km afstand van Maison Mirathons, in het stille dorpje ISCHES, hebben we een heel schattig dorpshuisje te huur: huisje Chez Nous. Hier hoort een volledig ommuurde binnenplaats bij met alle privacy! Klik hier voor meer info en foto's!