Enkele foto's van gastenkamer "Lente" bij Maison Mirathons

De gastenkamer Lente is gelegen op de begane grond van het oudste deel van het huis (uit 1648). Er is een groot raam met uitzicht over het weiland en de vallei van de Saône. Er staan twee slaap-banken, die dus met een handomdraai kunnen worden omgetoverd in 1 of twee opgemaakte bedden met prima matras. Er is een functionerende houtkachel met twee comfortabele stoelen. En er is wifi. Voor de douche maak je gebruik van de badkamer op de eerste verdieping.

Gastenkamer Lente

Licht en sfeervol: Slaapbank nog net zichtbaar, evenals open haard / kachel.

Gastenkamer Lente

Licht en sfeervol: 1 element van de slaapbank ingeklapt, het andere element als bed

Gastenkamer Lente

Licht en sfeervol: Slaapbank en raam.

De gastenkamers bij Maison Mirathons

Als je op Mirathons een cursus volgt, dan hoort daar bij ons ook een prettig verblijf bij. We beschikken over in totaal vier gastenkamers, waarvan er 1 op de begane grond is (naast de cursusruimte daar) en drie op de eerste verdieping. Kijk via het submenu naar wat impressies en beschrijvingen.

Dus kom een cursus geven of volgen, en kijk naar de mogelijkheden voor combinatie met verblijf en maaltijden!

Recht tegenover Maison Mirathons hebben we ook een hele benedenverdieping van een vrijstaand huis te huur: huisje La Rose. Klik hier voor meer info en foto's!

Op 8km afstand van Maison Mirathons, in het stille dorpje ISCHES, hebben we een heel schattig dorpshuisje te huur: huisje Chez Nous. Hier hoort een volledig ommuurde binnenplaats bij met alle privacy! Klik hier voor meer info en foto's!