Enkele foto's van gastenkamer "Linde" bij Maison Mirathons

De gastenkamer is gelegen op de eerste verdieping, aan de voorkant van het oudste deel van het huis (uit 1648). Er is een groot raam met uitzicht aan de voorzijde en een groot zijraam, dus er is veel licht. Er staan twee of drie 1-persoonsbedden met heel veel ruimte. En er is wifi. Een extra is ook dat deze kamer een eigen badkamer heeft, met een heerlijke douche, wastafel en vloerverwarming.

Gastenkamer Linde

Gezellige ruime kamer met veel licht.

Card image cap

Gastenkamer Linde, kijkend naar de toegangsdeur en het zijraam...

Gastenkamer Linde

Gezellige ruime kamer met houtkachel.

Gastenkamer Linde

Gezellige ruime kamer met eigen badkamer.

Gastenkamer Linde

Gezellige ruime kamer met eigen badkamer.

De gastenkamers bij Maison Mirathons

Als je op Mirathons een cursus volgt, dan hoort daar bij ons ook een prettig verblijf bij. We beschikken over in totaal vier gastenkamers, waarvan er 1 op de begane grond is (naast de cursusruimte daar) en drie op de eerste verdieping. Kijk via het submenu naar wat impressies en beschrijvingen.

Dus kom een cursus geven of volgen, en kijk naar de mogelijkheden voor combinatie met verblijf en maaltijden!

Recht tegenover Maison Mirathons hebben we ook een hele benedenverdieping van een vrijstaand huis te huur: huisje La Rose. Klik hier voor meer info en foto's!

Op 8km afstand van Maison Mirathons, in het stille dorpje ISCHES, hebben we een heel schattig dorpshuisje te huur: huisje Chez Nous. Hier hoort een volledig ommuurde binnenplaats bij met alle privacy! Klik hier voor meer info en foto's!