Maaltijden en mee-eten op Mirathons

Maison Mirathons verzorgt alle maaltijden tijdens je cursus of workshop. Alle maaltijden zijn vegetarisch en worden met liefde bereid door Caroline. De ingrediënten voor de vegetarische maaltijden komen zoveel mogelijk uit onze eigen biologische moestuin en boomgaard, of van leveranciers uit de regio. En niet te vergeten: de eitjes van onze kippen.

Het ontbijt bestaat uit verse croissants en stokbrood op de dagen dat de Franse bakkerskar langs komt. Op andere dagen bakken we zelf heerlijk vers brood. Dat smaakt lekker met eigengemaakte jam en franse kaasjes. Muesli en zelfgemaakte yoghurt is er voor de liefhebbers.

Voor de lunch is er een verse soep of salade met brood. Bij mooi weer natuurlijk buiten aan de grote tafel onder de bomen.

Het diner bestaat uit een hoofd- en nagerecht en Caroline laat zich graag inspireren door wat de moestuin op dat moment levert. Ovenschotels, hartige taarten, stoofpotjes, pastagerechten en noem maar op. Heerlijk tafelen met volop afwisseling.

Thee en koffie zijn inbegrepen en ter plekke kun je (niet inbegrepen) een glas wijn of bier drinken. Eigen wijn of bier meenemen is natuurlijk ook geen probleem.

Card image cap

Venkel-schotel met ei, linzen en bulgur

Card image cap

In de oven gegrilde groenten van het seizoen

Card image cap

Stokbroodje Omelet met verse tuinkruiden

Card image cap

Quinoa lunch-salade met gratis uitzicht :)

Card image cap

Lunch salade met tomaat uit eigen tuin en Mozzarella

Card image cap

Lunch salade op basis van Quinoa

Card image cap

Lunch salade op basis van wortel